Ideoita uudenvuodenaattona Wedding Kutsut

Jos sinulla on uudenvuodenaattona häät, saatat haluta säilyttää kutsut samaa teemaa. On olemassa monia erilaisia ​​asioita, joita voit tehdä pitämään kutsuja juhlava tilaisuus. Seuraavat ovat ideoita uudenvuodenaattona häät kutsut.
Ilotulitus Kutsu
Kun ajattelet uudenvuodenaattona, monet ihmiset ajattelevat ilotulitteiden ja voit käyttää tätä teema kutsusi. Voisit olla sen muotoinen ilotulitus tai on kuvia ilotulitteiden koko sen. Voit tehdä siitä tyylikäs vain muodon tai tehdä siitä hauskaa käyttämällä glitter ja muita hauskoja koristeita. Voisit mainita ilotulitus sinun proosaa.
Käytä uudenvuoden sanamuoto kutsun.
Käytä uudenvuoden lauseita kutsun kuten Auta soi uudenvuoden uuden avioliiton … tai Aloita uusi vuosi bang … Voit laittaa vuosi useita kertoja koristelu kutsun. Voit myös lainata lauseita uudenvuoden osoittaa. Voit olla lähtölaskenta teema kutsun samoin.
Näytä pallo tai renkaat pudottamalla.
Monet ihmiset katsella pallo lasku New Yorkissa. Voit laittaa kuvan, että teidän häät kutsun, mutta sen sijaan osoittaa pallon pudota, tee jotain häät liittyviä, kuten vihkisormus tai kimpussa. Sen sijaan vuoden, se voisi sanoa Naimisissa. Tai voit vain käyttää palloa itse. Voit koristella sen pienellä Swarorvski kristalleilla jos haluat tehdä se erottuu enemmän.
Laita kutsun uudenvuoden osapuoli hattu.
Jos haluat olla enemmän luovia, voit laittaa kutsun New Years osapuoli hattu. Voit tehdä isoa, mutta saatat joutua käsi antaa, koska ne on vaikea postia. Jos laitat sen päälle tai johonkin Happy New Year tiarat, saatat pystyä postittaa se. Voisit käyttää myös muita uudenvuoden liittyviä tuotteita, kuten muun muassa noisemaker kanssa kutsun. Voit myös vain käyttää ulkonäkönsä nämä teidän kutsusta.
Se voi olla hauskaa tehdä uudenvuoden teemalla kutsusta jos olet ottaa teidän häät uudenvuodenaattona. Osa ideoista, jotka voivat työskennellä sinulle kuuluu ilotulitus kutsun, kutsun New Years sanamuodon, renkaat pudottamalla kutsun ja juhlahattu kutsun.

Leave a Reply